Obchod

Saláma z divého prasaťa 180g

8.60  s DPH

Je talianska špecialita, ktorá je vyrobená z divočáka, konkrétne z jeho mäsa. Je to tradičná saláma, ktorá sa vyrába s dôkladnosťou a remeselným umom, aby poskytol vynikajúci chuťový zážitok. Saláma je charakteristická svojou silnou, bohatou chuťou. Má intenzívnu vôňu, ktorá je typická pre divočáka.

Dostupnosť:Nie je na sklade

Kategória:

Je talianska špecialita, ktorá je vyrobená z divočáka, konkrétne z jeho mäsa. Je to tradičná saláma, ktorá sa vyrába s dôkladnosťou a remeselným umom, aby poskytol vynikajúci chuťový zážitok.

Saláma je charakteristická svojou silnou, bohatou chuťou. Má intenzívnu vôňu, ktorá je typická pre divočáka. Jej textúra je hutná a šťavnatá, s jemnou kombináciou mletého masa a tuku. Je vyrábaná z najkvalitnejšieho mäsa a v rodinnom podniku s veľmi dlhou tradíciou. Renzini recepty nemajú obdobu. Tí, ktorí tu pracujú, sa naučili poznať a milovať rozdiely, ktoré charakterizujú vône a chute našej produkcie. Recepty a metódy zrenia, ktoré dodržiavame už štyri generácie, sú jedinečné a udržiavané s veľkou starostlivosťou.

Energia : 1381 kJ/331Kcal Tuky: 22 z toho nasýt. mastné kyseliny: 8,7 g. Sacharidy menej ako: 0,1 z toho cukry menej ako: 0g. Bielkoviny: 34 g Soľ: 4,9 g